Γιώργος Παπαποστόλου

Γιώργος Παπαποστόλου
Γιώργος Παπαποστόλου
Γιώργος Παπαποστόλου
Γιώργος Παπαποστόλου
Greece

Ο Γιώργος Παπαποστόλου γεννήθηκε στα Τρίκαλα της Θεσσαλίας, αλλά ζει και εργάζεται στο νησί της Κω. Το 2009 παρακολούθησε τα μαθήματα φωτογραφίας της Ν.Ε.Λ.Ε. Δωδεκανήσου. Ασχολείται κυρίως με την φωτογράφιση τοπίων , που αναζητεί κυρίως στα νησιά της Δωδεκανήσου όλες τις εποχές του χρόνου και στην υπόλοιπη Ελλάδα όταν του δίνετε η ευκαιρία.
Το 2012 πραγματοποίησε δύο ατομικές εκθέσεις φωτογραφίας, η πρώτη στο νησί της Κω με τίτλο «Παρά θιν αλός, Αιγαίο-Δωδεκάνησα» και η δεύτερη στο νησί της Λέρου, με τίτλο «Αντιθέσεις».
Το Δεκέμβριο του 2013 συμμετείχε και σε μια ομαδική έκθεση στην Αθήνα με τίτλο"Passengers"

To 2014 κυκλοφόρησε και το πρώτο προσωπικό του ημερολόγιο με τίτλο "Ελλάδα μεταξύ γης και ουρανού"Εκδόσεις Κλακέτα.

Επίσης το καλοκαίρι του 2014 πραγματοποίησε την 3η προσωπική του έκθεση στο νησί της Κω με τίτλο "Ταξιδεύοντας με το χρόνο" η οποία περιελάμβανε φωτογραφίες ασπρόμαυρες μεγάλης διάρκειας έκθεσης(Long exposure) μόνο από το νησί της Κω.

Έχει κερδίσει διάφορες διακρίσεις σε φωτογραφικούς διαγωνισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό,όπως στον Πανελλήνιο φωτογραφικό διαγωνισμό της Dodekanisos seaways οπου έχει κερδίσει μια φορά το τρίτο βραβείο μια το δεύτερο,και το 2015 το πρώτο.Με την ίδια φωτογραφία είχε ακόμα μια διάκριση ίσως τη μεγαλύτερη και πιο σπουδαία μέχρι τώρα την πρώτη θέση στο διαγωνισμο των Sony World Photography Awards, Winner Greece National Award 2015.

Τέλος με τη φωτογραφική του δουλειά έχει ντύσει και τα εξώφυλλα δυο μουσικών CD."